Camerasystemen

Camera’s hebben een grote preventieve werking en de opgenomen beelden leveren bewijzen. Daarmee zijn camera’s een van de meest effectieve beveiligingsmaatregelen. Naast beveiligingstoepassingen worden camera’s ook steeds vaker ingezet om (productie) processen te volgen of als extra ogen in de zorg.

Camera’s zijn er in alle soorten, maten en prijsklassen. De meeste fabrikanten hebben tientallen verschillende modellen in hun catalogi staan. Wanneer u zich hierin verdiept dan komt u in een oerwoud van vaktermen, afkortingen en marketing kreten terecht. Uiteindelijk geldt er maar één ding: de juiste camera op de juiste plek. En dát is ons vak. Wij zijn graag uw gids in cameraland.

Hoewel camera’s het belangrijkste onderdeel van ieder systeem zijn, wordt het pas een systeem in combinatie met de juiste infrastructuur en het juiste Video Management Systeem. Dit is de software waarin u de live- en opgenomen beelden raadpleegt. Als dat alles is wat u wenst dan is een heel uitgebreid pakket niet nodig. Maar wilt u later meer dan loopt u snel tegen grenzen aan. Ook hierin adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuzes.

Bij Secuvision draait alles om kwaliteit. Beeldkwaliteit in dit geval!