Terreinbeveiliging

Het beveiligingsvak kent een nadeel: we zouden u graag vertellen hoe inventief ons systeem voor terreinbeveiliging in elkaar zit. Een deel van de kracht van ieder beveiligingssysteem is echter dat de werking ervan niet bekend is bij de doelgroep waar tegen gestreden wordt.

Wat we wel kunnen vertellen is dat we met een camera een groot gebied in beeld kunnen brengen en dat de camera door slimme detectie automatisch in de juiste richting gestuurd wordt, zelfs wanneer de camera op iets anders is gericht. Binnen een seconde wordt er live beeld opgeschakeld in de toezichtcentrale. Van daaruit kan direct actie worden ondernomen. En dat begint met het toespreken van de ongenode gasten. Een bewezen effectieve methode die in 90% van de gevallen de dief op andere gedachten brengt.

Omdat de operator in de toezichtcentrale ooggetuige is, kan zo nodig ook de Politie worden ingeschakeld omdat het een geverifieerde melding betreft. De beelden worden in dat geval direct doorgestuurd naar de politie meldkamer.

Bij de ontwikkeling van het systeem hebben we goed gelet op de kosten, maar niet ten koste van de kwaliteit. Het middel moet uiteraard niet erger zijn dan de kwaal.

Wij laten u graag zien hoe effectief dit systeem is in de praktijk. En dat kan zelfs uw praktijk zijn omdat we het op uw locatie kunnen demonstreren. Maak vrijblijvend een afspraak en u zult overtuigd raken.